Search
Close this search box.

Postani član

Vabimo vas k včlanitvi v Slovensko vegansko društvo. Ob včlanitvi prejmete člansko kartico ugodnosti, z njo pa lahko koristite popuste pri različnih ponudnikih veganskih izdelkov. S plačilom članarine podprete delovanje društva in njegove projekte.

Vabimo vas, da si pred včlanitvijo ogledate statut društva.

Znesek članarine:

• članarina za zaposlene: 25€ ali več
• članarina za študente, upokojence in brezposelne: 15€ ali več
• članarina za dijake, osnovnošolce in mlajše: 10€ ali več

Če bi želeli dodatno podpreti naše delovanje, nam lahko poleg letne članarine namenite tudi poljuben dodatni prispevek, ki ga sami določite pri nakazilu članarine.

Znesek članarine lahko nakažete na transakcijski račun SI56 6100 0000 5496 464, odprt pri Delavski hranilnici v sklic vpišite SI99, v namen pa “Članarina ime in priimek“).

V društvo se lahko včlanite preko spodnjega obrazca ali pa tudi na različnih dogodkih, kjer sodelujemo z našo stojnico.

Podaljšanje članarine

Če ste že član Slovenskega veganskega društva lahko članarino za tekoče leto podaljšate tako, da na naš bančni račun (SI56 6100 0000 5496 464, odprt pri Delavski hranilnici) nakažete članarino (članarina za zaposlene: 25€ ali več, članarina za študente, upokojence in brezposelne: 15€ ali več, članarina za dijake, osnovnošolce in mlajše: 10€ ali več).
V sklic napišite SI99, v namen pa “Članarina ime in priimek“. Na vaš naslov bomo v roku nekaj dni poslali nalepko za vašo člansko izkaznico, s katero boste lahko koristili popuste pri naših ponudnikih ugodnosti.

 

Spletna prijavnica za včlanitev

V Slovensko vegansko društvo se lahko včlanite preko spodnje spletne prijavnice. Znesek članarine lahko nakažete na naš bančni transakcijski račun (več informacij vam bomo poslali po oddaji prijavnice). Po prejemu nakazila članarine pa vam bomo po pošti poslali člansko kartico ugodnosti.

Društvo bo zbiralo, obdelovalo in uporabljalo vaše osebe podatke v skladu z določili Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR).

Mladoletni člani, mlajši od 15 let, morajo za včlanitev pridobiti soglasje staršev ali zakonitega zastopnika.

DELI STRAN: