Search
Close this search box.

Doniraj/sponzoriraj

Vabimo vas, da se nam pridružite pri naših prizadevanjih za boljši svet, za osvoboditev vseh živali, za odpravo krivic in trpljenja, za mir na svetu, za lepši jutri. Spodaj najdete nekaj načinov, kako lahko to storite. Za pomoč se vam najlepše zahvaljujemo.

 

Donirajte ali sponzorirajte

Donacije in sponzorstva nam pomagajo pri organizaciji dogodkov, izdajanju literature ter pri drugih aktivnostih. Vsa sredstva bodo namenjena za nadaljnje projekte društva v povezavi s pravicami živali, z zdravim življenjem ter z okoljevarstvom.

Če bi želeli sponzorirati izdajo brošur in letakov, oglaševati na spletni strani ali postati sponzor katerega od prihajajočih dogodkov, se nam oglasite na info@vegan.si.

Podatki za donacije
TRR: SI56 6100 0000 5496 464, odprt pri Delavski hranilnici
Prejemnik: Slovensko vegansko društvo, Berčičeva 6a, 1000 Ljubljana
BIC/SWIFT: HDEL SI 22
Koda namena: CHAR
Namen: Donacija
Sklic: SI99

Donacijo nam lahko nakažete tudi preko PayPala.

Za donacijo ne potrebujete lastnega PayPal računa, zadostuje kreditna ali debetna kartica.

Namenite nam del dohodnine

Slovensko vegansko društvo je vpisano v register društev v javnem interesu, kar pomeni, da je uvrščeno na seznam upravičencev za donacijo dohodnine. Tako lahko vsak upravičenec društvu nameni do 1 % dohodnine, ki bi sicer končala v državnem proračunu.

Vabimo vas, da izpolnite zahtevo za namenitev dohodnine, ter jo po pošti pošljete na pristojni Finančni urad. Če ne veste, kateri finančni urad je pristojen za vas, ga pošljite na naš naslov, mi pa ga bomo posredovali naprej.

Obrazec najdete na: https://vegan.si/files/1817/0246/8296/Dohodnina_SVD_2024_koncno.pdf

Če imate digitalno potrdilo, lahko zahtevo oddate preko portala eDavki. Po prijavi izberete Oddaja novega dokumenta, nato pa Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije. Vpisati je potrebno le še društveno davčno številko (26473364) in želeni odstotek dohodnine ter pritisniti Oddaj vlogo.

Če potrebujete pomoč ali dodatne informacije v zvezi z izpolnjevanjem obrazca, nam pišite na info@vegan.si.

Hvala.

Podatki, ki jih boste potrebovali pri izpolnjevanu obrazca:

Slovensko vegansko društvo, Davčna številka: 26473364

 

Zahtevo lahko pošljete tudi preko spodnjega obrazca:

DELI STRAN: