Search
Close this search box.

Stojnica Vegan.si na različnih dogodkih po Sloveniji

Slovensko vegansko društvo je tista organizacija, ki si želi, da bi vsi v Sloveniji spoštovali živali vsaj toliko, da bi jih nehali jesti. Skrbi za to, da se ljubitelji živali lahko družijo med seboj ob solati in dobro pokošeni travi na festivalih, piknikih in družabnih večerih. 🥦🍔🍓 Društvo hkrati ozavešča ljudi o tem, da živalim prijazna prehrana ne sestoji le iz solate in travnatih biljk. Občasno kaj pametnega povedo celo na televiziji ali radiu. Organizirajo tudi kopico športnih dogodkov, s katerimi želijo spomniti širšo publiko, da so marsikatere travojede živali izredno hitre (na primer antilope) ali pa izredno močne (na primer sloni). Želijo si tudi, da bi se ljudje obnašali kot da imamo na voljo le en planet. 🏋️🌍

 

Stojnica Vegan.si na Veselem dnevu prostovoljstva [23. 5. 2024]

Povezava do Facebook dogodka.

Na stojnici Slovenskega veganskega društva ste lahko našli izobraževalno gradivo, odlične zloženke z recepti ali se vpisali na brezplačni 30-dnevni Veganski izziv. Seveda ste lahko z našo prostovoljsko ekipo le malce poklepetali in dobili dodatne informacije o prostovoljskem delu v našem društvu. 😎☀️

 

Stojnica Vegan.si na Dnevu četrtne skupnosti Polje [25. 5. 2024]

Povezava do Facebook dogodka.

Prostovoljca Gorazd in Jernej sta navdušila z veganskimi arašidovimi brownieji, ki jih je pripravila naša društvena ustvarjalka Maja in so seveda izredno hitro pošli. 🍫 Recept najdeš tukaj. Na stojnici ste lahko našli zgibanke na temo etike do živali, zdrave prehrane in okoljevarstva ter nas podprli z donacijo in nakupom društvenih izdelkov.

 

Stojnica Vegan.si na Festivalu za ljubitelje živali [2. 6. 2024]

Povezava do Facebook dogodka.

Naša prostovoljska ekipa je bila fantastična!! 🫶 Vseh izobraževalnih brošur na temo etike živali, okoljevarstva in zdrave veganske prehrane nam je zmanjkalo že pred koncem dogodka. Prav tako smo mimoidoče izobraževali o veganski prehrani za pse. 🐶 Izredno smo bili hvaležni organizatorju Žurnal24, ki je poskrbel tudi za veganske prigrizke in pico z veganskim sirom!

 

Če nas niste ujeli na nobenem dogodku, nam za nakup katerega od društvenih izdelkov pišite na info@vegan.si, da se dogovorimo za nakup in prevzem. Pošljite nam elektronsko pošto z vašimi podatki in artikli, ki bi jih želeli imeti.

Tukaj preverite društvene izdelke, knjige in druge z veganstvom povezane artikle.

Želiš pomagati kot prostovoljka/ec?

Piši nam na društveni e-mail ( info@vegan.si ) ali pa se javi v FB skupini SVD aktivni člani.
Hvala za pomoč! 😊

 

DELI STRAN: