Search
Close this search box.

AETP kampanja: Slovenija proti kletkam (podpiši peticijo)

Društvo AETP danes, 6. maja 2024, začenja kampanjo Slovenija proti kletkam, ki se zavzema za opustitev reje kokoši nesnic in svinj v kletkah. Kampanja vsebuje peticijo, ki od vlade zahteva prepoved kletk na zakonodajni ravni. Peticijo, ki bi jo moral podpisati vsak ljubitelj živali.

Seveda smo vegani za ukinitev vsakega izkoriščanja živali, vendar gre tu za enega od pomembnih korakov, ki ga lahko dosežemo v kratkem. Z vsakim korakom v pravo smer smo bližje cilju. Zato z veseljem podpiramo kampanjo in društvo AETP, ki meče luč na temne prostore hlevov in klavnic v Sloveniji. Glasuj za sočutno Slovenijo in že danes oddaj svoj podpis proti kletkam!

Zakaj?

▪ Ker matere svinje preživijo približno eno tretjino svojega življenja v izjemno omejujočih kletkah, kjer se komaj premikajo in ne morejo vzpostaviti vezi s svojimi pujski.

▪ Ker so kokoši nesnice v baterijski reji natrpane v žičnate kletke, kjer imajo na voljo uporabno površino v velikosti enega A4 papirja.

▪ Krute kletke so nazadnjaške in morajo postati stvar preteklosti! S svojim glasom lahko prepoveš kletke in poskrbiš, da bodo zakoni Slovenije odražali tvoje vrednote.

➡️ Prosimo, oddaj svoj podpis: KLIK. ⬅️


Vir slike:
Društvo AETP – fotografija iz slovenske reje.

DELI STRAN: