Humankindness The Animal Dilemma

Slovensko Vegansko Društvo z veseljem objavlja novico o navdihujočem novem dokumentarnem filmu z naslovom Humankindness The Animal Dilemma.

To je film o tem, kako lahko prijaznost do živali reši vse nas, živali, ljudi in planet.

Gre torej za zgodbo, ki je zelo blizu našim srcem, vrednotam in viziji za veganski svet.

Če želite izvedeti več o filmu, obiščite spletno stran in se naročite na filmske novice, da boste na tekočem o napredku dokumentarnega filma.

To bo ustvarjalcem filma v veliko pomoč. Vsebujejo tudi dragocene vsebine o tem, da se z živalmi ravna z več tako potrebnega spoštovanja in prijaznosti.

Eden izmed ustvarjelcev filma je Slovenec Matej Glivar, ki ga nekateri poznate kot vodjo projekta Zgodbe Veganov, film pa ustvarja skupaj z ženo Anjo Glivar iz Švice, kjer trenutno stanujeta.

 

Humankindness film promo for email and posts.jpg

 

Film bo na voljo za nakup 1. MAJA, ko se bo na svetovni dan ljubezni začela INDIEGOGO KAMPANJA ZA DOBRODELNO FINANCIRANJE.

50 % filma je že posnetih, vendar morajo ustvarjalci zbrati več sredstev za dokončanje filma.

Pripravili bodo številne zanimive ugodnosti, ki jih lahko financirate ob podpori projekta, kot so digitalni prenos končnega filma, vstopnice za premiero VIP, izvirna veganska umetnost, ekskluzivni modni paket presenečenja in še veliko več.

Veseli nas, da lahko sodelujemo in prispevamo k tako pomembnemu dokumentarnemu filmu in navdihujoči zgodbi, ter se veselimo ogleda končnega filma.