Search
Close this search box.

Vegan Hangouts: Veganski piknik v Tivoliju [13. 8. 2023]

VEGAN HANGOUTS: Veganski piknik v Tivoliju

Kdaj? Nedelja, 13. 8. 2023 ob 17.00
Kje? Park Tivoli (severno od Fontane Rondo, ki je ob Jakopičevem sprehajališču), LjubljanaV nedeljo, 13. 8., se ob 17.00 dobimo v ljubljanskem Tivoliju (severno od Fontane Rondo, ki je ob Jakopičevem sprehajališču). Dobrodošli vsi večletni kot čisto sveži vegani ter seveda vsi tisti, ki vam veganstvo ne da miru in bi želeli izvedeti kaj več ali pa zgolj spoznati peščico super osebic v živo. ???? ????

Piknik bo potekal po principu “vsak prinese nekaj dobrega za pod zob” in “sharing is caring”. Pripravi se na vprašanja glede priprave in recepta … Lahko se v dogodku že v naprej pohvališ s kakšno fotografijo, kateri lahko po želji pripišeš tudi recept. ???? Na pikniku bodo na voljo informativni letaki, mesto za prijavo na Veganski izziv in mize za veganske dobrote. Dobrodošli so tudi različni športni rekviziti, s katerimi si lahko popestrimo piknik, ter kakšna podloga za sedenje.

ZERO WASTE pobuda: Prinesi svoj krožniček in žvilco ( ???? ), da ne proizvedemo preveč odpadkov. Ker pričakujemo visoke temperature, seveda ne pozabiti steklenice z vodo. Ker bo piknik potekal znotraj zavarovanih območij krajinskega parka KP Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib ter naravnega spomenika Tivoli, je še toliko bolj treba paziti na to, da za seboj ne puščamo smeti.

Vabimo vas, da na dogodek pridete peš, s kolesom ali z javnim transportom, če je to mogoče. ???? ????

Povezava do dogodka na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1044503086959742/

piknik - lokacija – kopija 570.jpg

DELI STRAN: