Search
Close this search box.

Vegan Hangouts: Veganski piknik po shodu N.A.R.D.

V nedeljo, 2. 6. 2024, se ob 10:00 dobimo v ljubljanskem Tivoliju za shod National Animal Rights Day. Po shodu pa ob 13:00 organiziramo druženje v obliki veganskega piknika. Dobrodošli vsi večletni kot čisto sveži vegani ter seveda vsi tisti, ki vam veganstvo ne da miru in bi želeli izvedeti kaj več ali pa zgolj spoznati peščico super osebic v živo.

Piknik bo potekal po principu “vsak prinese nekaj dobrega za pod zob” in “sharing is caring”. Pripravi se na vprašanja glede priprave in recepta … Lahko se v Facebook dogodku že v naprej pohvališ s kakšno fotografijo, kateri lahko po želji pripišeš tudi recept. Na pikniku bodo na voljo informativni letaki, mesto za prijavo na Veganski izziv in mize za veganske dobrote. Dobrodošli so tudi različni športni rekviziti, s katerimi si lahko popestrimo piknik, ter kakšna podloga za sedenje.

ZERO WASTE pobuda: Prinesi svoj krožniček in žlico/vilico, da ne proizvedemo preveč odpadkov. Seveda ne pozabi tudi svoje steklenice z vodo. Ker bo piknik potekal znotraj zavarovanih območij krajinskega parka KP Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib ter naravnega spomenika Tivoli, je še toliko bolj treba paziti na to, da za seboj ne puščamo smeti.

Vabimo vas, da na dogodek pridete peš, s kolesom ali z javnim transportom.


PRIJAVNICA (shod N.A.R.D.):

https://forms.gle/KAaNpTnYRTHonhB88
Za udeležbo na pikniku se ni potrebno prijaviti. Zgornja prijavnica je namenjena organizaciji shoda in za morebiten kontakt na dan dogodka. Vsak sodelujoči na shodu dobi majico NARD, ki jo lahko po shodu obdrži. Tiste, ki majice NARD že imate iz let 2022 ali 2023, spodbujamo, da le te uporabite tudi tokrat.


Na pikniku bomo zbirali prostovoljne prispevke za kritje stroškov izvedbe shoda in naše nadaljnje delo za živali.


Informacije o shodu National Animal Rights Day najdeš tu (KLIK) ali tu (KLIK).


Organizator:
Slovensko vegansko društvo / www.vegan.si
N.A.R.D. / www.thenard.org

DELI STRAN: