Search
Close this search box.

Vegan Hangouts: Izmenjevalnica oblačil in večer družabnih iger

Čas je za spomladansko izmenjevalnico oblačil in večer družabnih iger v sklopu dogodkov Vegan Hangouts. ????????️ Tokratno sobotno druženje bo potekalo v duhu ponovne uporabe in večje odgovornosti do okolja. ????
S seboj lahko prinesete tiste kose oblačil, ki vam že dolgo stojijo v omari in ste se jih naveličali, bodo pa morda popestrili garderobo in osrečili nekoga drugega. ???????????? Obutev ni del izmenjevalnice. Na koncu dogodka boste lahko svoja oblačila, ki jih nihče ni izbral, vzeli nazaj ali pa jih podarili. Preostanek oblačil bomo namreč odnesli Kraljem ulice in/ali v Zavetišče za brezdomce.
Po izmenjavi oblačil bomo popoldne nadaljevali z namiznimi igrami, zato prinesite tudi svojo najljubšo igro ali pa tiste, ki so primerne za krajše igralne etape. ????♦️????♟️ Nekaj družabnih iger nam je donirala tudi trgovina Park Enigma! ????
Kot vedno na naših druženjih ob dobri (veganski!) hrani ???????????? , vsak od nas prinese tudi “nekaj dobrega za pod zob”, svoj krožnik, pribor in kozarec/flaško za vodo. Najboljše je pripraviti zalogaje v velikosti grižljaja, tako da tudi tisti brez krožnikov brez problema okusijo jedi. Super bo tudi, če se ime jedi in recept zapiše na manjši listek, ki ga lahko priložimo hrani.
Se vidimo! ????????

 

Povezava do dogodka na Facebooku.

DELI STRAN: