Search
Close this search box.

Stojnica Vegan.si na Veselem dnevu prostovoljstva

Slovensko vegansko društvo je tista organizacija, ki si želi, da bi vsi v Sloveniji spoštovali živali vsaj toliko, da bi jih nehali jesti. Skrbi za to, da se ljubitelji živali lahko družijo med seboj ob solati in dobro pokošeni travi na festivalih, piknikih in družabnih večerih. Društvo hkrati ozavešča ljudi o tem, da živalim prijazna prehrana ne sestoji le iz solate in travnatih biljk. Občasno kaj pametnega povedo celo na televiziji ali radiu. Organizirajo tudi kopico športnih dogodkov, s katerimi želijo spomniti širšo publiko, da so marsikatere travojede živali izredno hitre (na primer antilope) ali pa izredno močne (na primer sloni). Želijo si tudi, da bi se ljudje obnašali kot da imamo na voljo le en planet.

Vabljeni na stojnico Slovenskega veganskega društva na Veselem dnevu prostovoljstva! Morda boste našli kaj koristnega izobraževalnega gradiva, odlične zloženke z recepti, ali pa vas bomo celo vpisali na brezplačni 30-dnevni Veganski izziv. Lahko pa le malček poklepetate z nami, ugotovite kako pri nas izgleda prostovoljsko delo in katere priložnosti zanj vam nudimo tekom prihajajočega poletja.

Facebook dogodek Slovenske filantropije je najavljen tule – KLIK.

Vabljeni tudi na Vegafest, največji festival veganstva v Sloveniji, ki bo letos potekal 31. avgusta na Pogačarjevem trgu v Ljubljani.

Slovensko vegansko društvo lahko najdete na spletnih straneh www.vegan.si, www.izziv.si in www.vegafest.si, na Facebooku in Instagramu.

 

Želiš pomagati kot prostovoljka/ec?
Piši nam na društveni e-mail (info@vegan.si) ali pa se javi v FB skupini SVD aktivni člani.
Hvala za pomoč!

 

Organizator dogodka: Slovenska filantropija

 

#Nacionalnitedenprostovoljstva #Veselidanprostovoljstva

 

DELI STRAN: