Karte Zeleni in sadni smoothiji

karte_4.JPG

Smoothiji so odlična osvežitev v poletnih dneh. Poleg tega je njihov čar v tem, da z njimi v prehrano vključimo sveža živila na okusen način. So boljše živilo kot sokovi, saj vsebujejo veliko vlaknin, ki jih "sodobnemu" človeku zelo primanjkuje. Še posebej zdravi so "zeleni" smoothiji, ki vsebujejo poleg sadja še zeleno listnato zelenjavo. Odlični so za tiste, ki v prehrano ne vključujejo dovolj zelenjave. Sadje namreč dobro prikrije morebitni grenak okus zelenjave, zato so takšni smoothiji primerni tudi za otroke.

Paket kart Zeleni in sadni smoothiji je izdalo Slovensko vegansko društvo skupaj z Založbo Avrora. Vsebuje 52 kart, 26 jih vsebuje recept za zeleni, 26 pa recept za sadni smoothie. Na vsaki karti je zapisana veganska misel znane osebnosti. Kartam je priložena knjižica, kjer najdete tako splošne informacije o smoothijih kot tudi informacije o vplivu veganskega življenja na planet in njegove prebivalce. 

Karte lahko kupite v naši spletni trgovini, po znižani ceni 12,00€. Z nakupom pripomorete pri izvajanju projektov Slovenskega veganskega društva.

 

karte_6.JPG

karte_3.JPG

karte_5.JPG

karte_2.JPG

karte_1.JPG

Objavljeno: 4. junij 2014