… je čas, da tudi v Slovenskem veganskem društvu potegnemo črto pod minulo delo.
Knjiga avtorja dr. Esselstyna z neizpodbitnimi znanstvenimi dokazi pojasni in utemelji, kako lahko za vedno ustavimo epidemijo koronarne srčne bolezni s spremembo načina prehranjevanja.
Nekdanji predsednik Burger Kinga Brian Swett danes vodi podjetje, ki proizvaja zdrave rastlinske izdelke.
Rusinja Natalia Gaintseva se je na krznarsko farmo odpravila z namenom, da bi izbrala krzno za svoj novi plašč, a se je domov vrnila s hišnim ljubljenčkom.
Nova spoznanja na podlagi antropoloških raziskovanj so razkrila, da so se rimski gladiatorji prehranjevali predvsem vegetarijansko.
Založba Planet je izdala knjigo Past Užitka, ki vas bo spodbudila, da boste ponovno pretehtali vaša osnovna prepričanja o zdravju.
Ernestine je Vietnamska »potbellied« pujsa, ki se je s svojimi 23. leti vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov kot najstarejša pripadnica svoje vrste.
Pri Založbi Planet je izšla knjiga Etika v kuhinji - ali je prav jesti živali, avtorjev Garyja L. Franciona in Anne Charlton.
Na Limbuškem nabrežju pri Mariboru je bil v nedeljo, 10. avgusta, vegetarijanski piknik, ki je privabil veliko število obiskovalcev.
Pri založbi Sitis sta izšli knjigi Colina Campbela Celota in Prevare z dietami z malo ogljikovih hidratov.
Od 1. do 30. junija 2014 je v Sloveniji potekal tretji večji organizirani Enostaven veganski izziv v organizaciji Slovenskega veganskega društva, v katerem je sodelovalo 299 ljudi.
Pri založbi Planet je izšla nova knjiga, ki v praksi opisuje zdravilno moč prehranjevanje s polnovredno rastlinsko prehrano.