Tek za živali 2022

tek_za_zivali_22.jpg

Kdaj: Sobota, 7. maj 2022 ob 9:00
Kje: Stritarjeva ulica, Ljubljana

Letos se bomo veganski tekači končno spet udeležili tradicionalnega Teka trojk, ki vsako leto poteka v Ljubljani.

Dogodek bo v soboto, 7. maja 2022. Kot tekač/ica se lahko udeležiš teka na 12,5 km ali 29 km, s svojim sodelovanjem promoviraš veganstvo ter pripomoreš k razbijanju mita glede veganov in športa.

Prvih 50 prijavljenih dobi brezplačne tekaške majice z veganskim motivom, ki se jih nosi med tekom. Pri naknadnih prijavah bo minimalno doplačilo za majico (5€ za člane društva in 10€ za nečlane).

Če bi se želel/a udeležiti dogodka in teči v imenu živali, se do 10. aprila 2022 prijavi preko tega obrazca: https://forms.gle/TwUeCtcCLYUpDXQb6

Prijavite se lahko v že formirani trojki ali pa posamično in bomo trojko sestavili skupaj. Vse trojke v sklopu Teka za živali se bodo prijavile z imenom, ki bo vseboval besedo 'vegan'.

V mailu boste dobili nadaljne informacije glede prijave in ostalih podrobnosti o dogodku. Spletno prijavo skupine na uradni strani Teka trojk in plačilo prijave uredite sami. Strošek prijave skupine znaša 10 evrov (čipi so vključeni v prijavnini).

Namen teka ni podiranje rekordov, ampak druženje, medsebojno spodbujanje in promocija veganstva. ???? Zato upamo, da nas bo letos še več kot prejšnja leto. Ne čakaj na maj, prijavi se zdaj! ????

Več informacij o Teku trojk si lahko preberete na: https://www.pohod.si/Razpis/6

Dogodek na FB