Kdaj: Sobota, 19. november 2016, od 10.00 do 14:00
Kje: Dunajska 50, Ljubljana
Vabljeni na kuharsko delavnico, ki jo pripravljamo v sklopu Enostavnega veganskega izziva. Namenjena je tako udeležencem izziva kot tudi vsem ostalim, ki se prvič srečujete z vegansko kuhinjo, vas zanima kaj vse lahko najdete v veganski shrambi ter bi želeli pokusiti nekaj preprostih in slastnih jedi.
Pripravili bomo:
- kakav iz domačega lešnikovega mleka
- marinirane zrezke
- gobovo omako
- pražene azijske rezance z zelenjavo
- majonezo
- francosko solato
- biskvitno pecivo
Prispevek za stroške kuharske delavnice je 12€ (10€ za člane društva).
E-mail s prijavo (naj vključuje ime, priimek, e-mail in telefonsko številko vsakega udeleženca, za uveljavitev popusta tudi številko članske kartice) pošljite na maja.hrovat@vegan.si. Po prijavi boste prejeli natančne informacije in navodila za plačilo, s katerim si zagotovite mesto na delavnici. Število mest je omejeno, zato pohitite!
Organizator dogodka: Slovensko vegansko društvo
V sodelovanju z: Borbona catering