Družabni večer Veganskega izziva 2023

izziv_15_01_23.png

 

Kdaj: nedelja, 15.1.2023 ob 17.00
Kje: Prostori ČS Polje, Polje 12, Ljubljana

Si že nekaj časa želiš spremembe? ????
Prijavi se na brezplačen 30-dnevni mentorski program Veganski izziv na www.izziv.si!
Tematika nedeljskega družabnega večera Veganskega izziva bo druženje udeležencev Veganskega izziva s soudeleženci in mentorji ob odlični veganski hrani in namiznih igrah, zato prinesi tudi svojo najljubšo igro ali pa tiste, ki so primerne za krajše igralne etape. Dogodka se lahko udeleži kdorkoli, ni odprt le za udeležence in mentorje Veganskega izziva. Vstop je brezplačen za vse. ❤️
Dogodek poteka po principu - vsak prinese "nekaj dobrega za pod zob", da si izmenjamo svoje najljubše recepte in pokažemo, kako dobre jedi smo se naučili pripravljati v januarju! Najboljše je pripraviti zalogaje v velikosti grižljaja, da lahko poiskusimo več jedi. Super bo, če se ime jedi in recept zapiše na manjši listek, ki ga lahko priložimo hrani.
Priporočamo, da s seboj prineseš svoj krožnik, pribor in kozarec/stekleničko, da bo po dogodku manj odpadkov zaradi izdelkov za enkratno uporabo.
POMEMBNO: Prvih 30 udeležencev izziva bo pričakala vrečka vzpodbude. Pridite se družit in še koga pripeljite s seboj! Se vidimo! ????
V mesecu januarju te čakajo tudi:
- izobraževalni webinar ????
- veganski pohodi za vsakogar ⛰️
- kuharska delavnica ????‍????
- nagradna igra za vse sodelujoče ????
- več kot 100 receptov ????
- odlični nasveti glede prehrane, zdravja in okoljevarstva ????
- boljše počutje in več energije ????
- živalim in okolju prijazen program ????????
- zaključni dogodek (v začetku februarja) ????
PRIJAVI SE ŽE DANES NA: www.izziv.si
Z brezplačno oddajo prostora je dogodek podprla Četrtna skupnost Polje / Mestna občina Ljubljana ter številni podporniki, o katerih vam več povemo v objavah dogodka.
Projekt Veliki Veganski izziv 2023 podpira VegFund (https://vegfund.org/).