Vegetarijanski piknik v Mariboru 2015

dogodek_vegetarijanski_piknik-2015.jpg

 

Kdaj: 30. avgust 2014 ob 10:00

Kje: Limbuško nabrežje, Maribor

Kulturni center Maribor, zavod za umetniško produkcijo in založništvo, v sodelovanju z Društvom za osvoboditev živali Maribor, 30. avgusta 2015 na Limbuškem nabrežju, prireja veliki Vegetarijanski piknik in No Border Jam festival z akustičnimi glasbenimi nastopi glasbenikov. V okviru vegetarijanskega piknika in glasbenega festivala se bo odvijal tudi Mariborski ustvarjalni sejem (Maus) s številnimi ustvarjalci unikatnih ročnih izdelkov ter ustvarjalnimi delavnicami za odrasle in otroke, hkrati pa se bo odvijal sejem ponudnikov vegetarijanske in veganske prehrane.

 

PREDAVANJA

11:30 - predsednik Veganskega društva Dani Sušnik - Vse o veganstvu .

13:00 - mag. Miloš Židanik, dr. med - O zdravem specifizmu

15:00 - David Horvat - ljubitelj živali in narave, ki je sprejel odločitev, da bo pomagal ohraniti na čim več hektarjev deževnega gozda v sodelovanju z podjetjem iz Avstralije! - O povezanosti živinoreje in deževnih gozdov!

17:00 - Miro Mihec, direktor Etika d.o.o. - Gibanje - Očistimo za čisto srečo – ko dvignem sebe, dvignem Maribor , s sodelavkama Iris Magajna s sporočilom o uspešnem komuniciranju in Jernejo Krapše o tem, kaj je potrebno narediti za uspeh.

 

Na pikniku bo s svojo stojnico sodelovalo tudi Slovensko vegansko društvo.


Zemljevid

Organizator dogodka: Subkulturni azil Maribor in Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice

Spletna stran dogodka