Vegafest - festival veganstva

Kdaj: 18. maj 2014 ob 10:00

Kje: Mostec, Ljubljana 

Vabimo vas na Vegafest - veliki veganski piknik v organizaciji Slovenskega veganskega društva in Društva za osvoboditev živali, ki se bo odvijal 18. maja 2014 s pričetkom ob 10:00 v ljubljanskem Mostecu. Ob prijetnem vzdušju in glasbi se bodo na stojnicah predstavljala društva, organizacije, podjetja, trgovine in ostali, ki vam bodo nudili vegansko hrano in ostale ljudem, živalim in okolju prijazne izdelke.

Namen piknika je promocija vitalnega načina življenja, sožitja z okoljem in živalmi ter sproščeno druženje v naravi. Če bi radi preživeli nedeljo v naši družbi, ste toplo vabljeni, da se nam pridružite!

Spletna stran Vegafesta

Dogodek na Facebooku

Zemljevid

Navodila za pot: http://vegan.si/vegafest/navodila-za-pot-mostec/

Organizatorja dogodka: Slovensko vegansko društvo in Društvo za osvoboditev živali

 

vegafest_plakat-14.jpg

 


 

When: May 18th, 2014, 10:00

Where: Slovenia, Mostec, Matjanova pot 23, Ljubljana

We invite you to a national vegan festival – Vegafest, organized by the Slovensko vegansko društvo (Slovenian Vegan Society) and Društvo za osvoboditev živali (Society for liberation of animals), which will take place on Sunday, 18 May 2014 at 10:00 AM in Mostec, Ljubljana (Slovenia). In a pleasant atmosphere and accompanying music, vegan food and other human, animal and environment friendly products will be presented by societies, organizations, companies, stores and others.

Purpose of the festival is to promote a healthy lifestyle, harmonious living with nature and animals and relaxed socializing in nature. If you’d like to spend a pleasant Sunday in our company you’re welcome to join us!

Vegafest Website

Facebook event

Map

Organizer: Slovenian Vegan Society and Society for liberation of animals