Čas za prebujenje - predavanje dr. Willa Tuttlea ob izidu knjige Hrana za mir

Kdaj: 5. julij 2013 ob 17:00

Kje: prostori MOL, Linhartova cesta 13, Ljubljana

Ob izidu slovenskega prevoda knjige Hrana za mir vas Slovensko vegansko društvo vabi na predavanje avtorja dr. Will Tuttlea. Pred predavanjem vas vabimo na predstavitev društev in organizacij iz področja varovanja okolja, pravic in zaščite živali.

Urnik

17:00 - Predstavitve društev in slovenskih organizacij iz področja varovanja okolja, pravic in zaščite živali. Poleg teh se bodo zvrstila še nagradna žrebanja za privlačne nagrade, v katerih boste sodelovali vsi prisotni na dogodku, ki boste predhodno všečkali stran na Facebooku Hrana za mir. Dodatna žrebanja pa bodo namenjena vsem, ki boste prisotni na dogodku.

18:30 - Predavanje Willa Tuttla in predstavitev slovenskega prevoda knjige Hrana za mir. Če vas zanima, kako hrana, ki jo jeste, vpliva na vaše zdravje in počutje, ne smete zamuditi tega predavanja. Will Tuttle bo v navdihujočem predavanju govoril o naši hrani, razložil, od kod izvira in kakšen fizični, kulturni ter duhovni vpliv ima na nas. Izvedeli boste, kako narediti pozitivne spremembe, ki bodo izboljšale vaše počutje, razvile modrost in izobilje ter zmanjšale vaš ekološki odtis na Zemlji.

Hrana za mir je knjiga, ki sodi med najbolje prodajana dela v spletni trgovini amazon.com. Bila je poimenovana za najpomembnejšo knjigo 21. stoletja, saj postavlja temelje za novo družbo, zasnovano na resnici o medsebojni povezanosti celotnega življenja na Zemlji. Gre za prvo knjigo, ki razjasni nevidne povezave med našo prehrano in med izvorom širšega razpona problemov – psiholoških, socialnih in duhovnih, kot tudi zdravstvenih in okoljskih. Razkrije učinkovite načine, kako lahko te probleme odpravimo in prispevamo k pozitivni preobrazbi zavedanja človeštva.

Zaradi velikega zanimanja priporočamo elektronsko rezervacijo kart na naslovu: http://drwilltuttlevljubljani2013.eventbrite.com/.

Udeležba na predavanju je brezplačna, veseli bomo donacij za pokrivanje stroškov gostovanja (priporočena minimalna donacija je 5€).

Dogodek na Facebooku

Zemljevid

plakat_Will.jpg